Ny produkt: Showtec Phantom 300 LED Matrix

 In Produktnytt

Showtec Phantom 300 LED Matrix, är en 5×5 matris movinghead med 25x10W RGBW LED och 15° optik.

Ett ökat antal movingheads är utrustade med pixelkontroll. Detta är särskilt tilltalande när det gäller välkända 5×5 matris movingheads, eftersom det innebär att du kan visa vilken effekt du vill på hela ytan. Din fantasi är den enda begränsningen när du använder den nya Showtec Phantom 300 LED Matrix, som är utrustad med hela 25st 10W RGBW WED och är roterbar oändligt i båda riktningarna.

Ny produkt: Showtec Phantom 300 LED Matrix
Upplägget av 5×5 linser möjliggör för användaren att projicera bokstäver och siffror. Detta kan göras mycket effektivt med hjälp av inbyggda program eller via styrning av varje pixel. Eftersom Phantom 300 LED Matrix använder 120 DMX-kanaler i det mest omfattande läget är det också utrustad med Artnet. Detta gör det möjligt för användare att styra varje enskild LED med hjälp av video programvara eller andra verktyg.

De speciella linserna har en spridningsvinkel på 15°, vilket innebär att strålarna är måttligt koncentrerade och tydligt kan urskiljas. RGBW-blandningen bakom linsen, kan skapa kraftfullastrålar i valfri färg. Vid sidan av fyra tillgängliga dimmerkurvor finns, se levereras Matrix movingheaden med IFS teknik. Detta gör det möjligt för användare att koppla samman flera enheter och skapa intelligenta automatiska program såsom en synkroniserad strobe.

Ny produkt: Showtec Phantom 300 LED Matrix
Phantom 300 LED Matrix är relativt liten och lätt, vilket gör det mycket lätt att hantera enheten. Huvudet mäter 27 x 27 cm medan basen och armen är 36 x 23 cm på det bredaste stället. Enheten väger bara 13 kg. Tack vare två stora handtag, kan enheten hängas i tross av en person.

Läs mer och gör din beställning på:

Showtec Phantom 300 LED Matrix

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.