Nyhet: Xi-MKII serien

 In Produktnytt

Xi-MKII serien är en serie högtalare för fasta ljudinstallationer, omdesignade från MKI serien Xi-högtalare med betydande förändringar. Den största skillnaden är användandet av Celestion diskantdrivers som ger en ännu bättre ljudbild. Högtalarlådan och grillen har också fått ett nytt elegantare utseende. 

Förutom utseendet och ljudkvaliteten så är lådorna fantastiskt installationsvänliga, med ett flertal upphängningslösningar: U-byglar (tillval) för vägg- eller takmontering, mutterfästen för skruvöglor eller som passar de vanligast förekommande väggfästena. Lådorna är lackade med en reptålig färg och metallgrillen är fäst med magneter, avmonterbar utan verktyg. Ett nedsänkt speakon chassi kompletterar den perfekta designen för en installationshögtalare.

Xi-5MKII och Xi-6MKII är på 16 ohm för att kunna användas i installationer med större antal högtalare. Xi-8MKII och Xi-10MKII har roterbara diskanthorn så man kan installera dem i både horisontellt och vertikalt läge. Den kraftfulla subwoofern Xi-28MKII har en ultrakompakt design för att kunna smälta in på vilken plats som helst och med den slimmade hängbygeln (tillval) så går det även att hänga den tajt mot en vägg.

Xi-MKII serien håller en mycket hög standard och passar till en stor mängd användningsområden, som t ex restauranger, caféer, klubbar, fitnesställen, nöjesparker, med mera. Med andra ord alla platser där det behövs en högtalare med hög ljudkvalitet och som kan leverera ett högt ljudtryck. Xi-MKII serien finns i både svart och vit finish.

Läs mer om vardera modell:
Xi-5MKII
Xi-6MKII
Xi-8MKII
Xi-10MKII
Xi-28MKII

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.