Tillökning i Showtec Shark serien movingheads

 In Produktnytt

Showtec presenterar stolt nya tillägg till sin Shark serie movingheads, i form av Shark Beam One, Shark Spot Two och Shark Wash Zoom Two. Shark Beam One är en 90W LED beam movinghead med ett stort antal imponerande effekter, medan Shark Spot Two är en 90W LED movinghead 50% kraftfullare än originalmodellen Shark Spot One. Sist men inte minst: Shark Wash Zoom Two som har justerbar spridning för custom wash effekter.

Shark Beam One är en 90W LED beam movinghead som skapar färgstarka och dynamiska ljusstrålar tack vare dess imponerande funktioner. Den har 13 färger plus vit, en 6-facetters roterande prisma, 11 gobos, frost- och flower-effekter och mycket mer.

Shark Spot Two är en mångsidig 90W LED spot movinghead med 7 färger plus vit, en 3-facetters prisma, 6 gobos, samt dimmer- och strobe-funktioner.

Klassiska wash-effekter med olika spridning är enkelt att skapa med Shark Wash Zoom Two tack vare dess motoriserade zoom. Den har också dimmer- och strobe-funktioner.

Showtecs Shark serie innehåller ett flertal kompakta movinghead-armaturer som är perfekta för barer, små klubbar och liknande anläggningar. Med beam-, spot- och wash-armaturer i sortimentet är det lättare att hitta den perfekta belysningslösningen än att skjuta fisk i en tunna. Likt de övriga modellerna i serien så bubblar dessa med möjligheter och kan tämjas även av dem med mindre erfarenhet av ljusdesign.

Dyk ner i djupet och upptäck mer om de nya armaturerna i Shark serien. Vi lovar att de inte bits!

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.