Nordisk Musik AB grundades redan 1987 för att tillgodose det ökande behovet av förstklassiga ljud och ljusanläggningar inom företag och offentlig verksamhet. Företaget har idag ett stort antal nöjda kunder och etablerade återförsäljare inom en rad verksamheter i Norden.

Företagets grundare Michael Pahlm har en mycket lång erfarenhet inom området. Han började som discjockey redan 1969 och var en mycket omtyckt och känd DJ i Sverige, Finland och Norge. Genom många års turnerande med en avancerad mobil diskotekutrustning skapades intresset för ljud & ljus. Se gärna hans DJ-sida: www.michaelpahlm.se

Idag marknadsför och säljer Nordisk Musik kompletta anläggningar för alla typer av scener, restauranger och nattklubbar. Vi levererar utrustning över hela Norden.

Nordisk Musik AB importerar utrustning från ledande tillverkare i Europa och USA. Bland märkena märks bland annat 5 Star-Systems, Alcatech, Alurtross, Dateq, Discotech, DMX Creator, Griven, Guil, Lightprocessor, MCM Audio, Outline, Ram Audio, RSQ och Space Equipment. Nordisk Musik är även återförsäljare för Denon, HBC, Pioneer och Technics.

I och med att vi importerar direkt, utan mellanhänder, kan vi hålla mycket attraktiva priser. Nordisk Musik har alltid mycket på gång. Bland annat har vi levererat all ljud & ljusutrustning till multiarenan Nöjesfabriken i Karlstad. Det är Sveriges största anläggning i sitt slag, med nattklubb, restaurang, pub, bowling, go-cart, golfsimulatorer m.m.

Även företaget Bowlers har köpt all ljud & ljusutrustning ifrån Nordisk Musik till sin bowlinghall i Järla, utanför Stockholm.