Biologiskt nedbrytbar konfetti

 In Produktnytt

Fira med rent samvete och välj den nya biologiskt nedbrytbara konfettin i klara färger från Showgear. Stick ut från mängden genom att välja konfetti som överensstämmer med dina värderingar och visa ett engagemang för ett hållbart miljötänk.

Showgears nya biologiskt nedbrytbara konfetti gör att visuella effekter kombineras med ett orubbligt engagemang för miljön. Konfettin är tillverkad av mjukt papper av högsta kvalitet och är designad för professionella maskiner, men kan också kastas för hand för en personlig touch. Det breda utbudet av klara färger är perfekt för alla typer av evenemang, medan den enkla laddningsprocessen garanterar snabb användning vid professionella evenemang. Använd denna innovativa och miljövänliga konfetti för att skapa oförglömliga minnen samtidigt som du skyddar den värld som vi älskar.

Den biologiskt nedbrytbara konfettin från Showgear är TÜV OK-bionedbrytbar SOIL-certifierad, vilket innebär att den sönderdelas helt i marken och lämnar ingen miljöpåverkan. Denna konfetti är flamskyddad (DIN4102-1 klass B1), vilket garanterar säkerhet utan kompromisser.

Oavsett om det är ett bröllop, konsert eller företagsevent kan du njuta av ögonblicket med vetskapen om att ditt firande inte skadar planeten.

Se hela vårt sortiment av Konfetti

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.