DAP Silent Disco

 In Produktnytt

DAP Silent Disco hörlurarDAPs nya Silent Disco system är mycket mer mångsidigt än namnet föreslår. Förutom att låta folk dansa till musik, så funkar de även till en massa andra tillämpningar: turnéer, ljudguidning, konferenser, lektioner, flerspråkig kommunikation och många andra funktioner.

Silent Disco hörlurarna kan ta emot ljud på 3 olika kanaler som kan väljas på hörluren. En inbyggd LED visar färgen på den valda kanalen. Hörlurarna är kapabla att ge ett starkt kraftfullt ljud. En inbyggd volymkontroll ger lyssnaren möjlighet att själv justera ljudnivån. Mjuka öronkuddar gör dem bekväma att använda under en lägre tid. Fulladdade så kan hörlurarna användas upp till 8 timmar, beroende på ljudnivå.

Silent Disco hörlurarna tar emot signaler från Silent Disco sändaren som opererar i 863-865 MHz frekvensbandet. Teoretiskt är det ingen begränsning för antalet hörlurar som kan anslutas till sändaren. En separat sändare behövs för varje kanal. Hörlurarna och sändaren kan kommunicera på en distans upp till 450 meter med optimala förutsättningar.

Övriga tillbehör finns i form av en Laddarenhet som kan ladda upp till 16 par hörlurar åt gången, samt en knappsats som kan styra LED belysningens färger.

Förutom deras mångsidighet är en av de bästa sakerna med DAP Silent Disco att stora fester nu kan hållas på platser som inte har ett PA-system eller till och med där ljudnivåerna inte får överstiga en viss nivå.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.