MIDSOMMAR KAMPANJ

 In Kampanjer

MIDSOMMAR KAMPANJ
på kompletta trådlösa mikrofonsystem för gruppträning.

Gäller t o m 14 juli 2019.

Aeromic/Fitness Audio är det ledande märket i världen för ljudustrustning till gruppträning. Med specialdesignad utrustning som är framtaget för att vara enkelt och smidig för användaren, så den kan koncentrera sig på att leda gruppträningspass och slippa spendera tid på att ”ratta bort” sig på komplicerad teknisk utrustning.

Aeromic Headsetmikrofoner

Aeromic headsetten finns i tre modeller; Aeromic för gruppträning, Cyclemic för spinning och E-Mic som är en allround-modell.

Aeromic och Cyclemic har extra utvecklad kapsling för att motstå all den svett som en grupptränings-instruktör kan spendera under ett pass. Dessa har 2 års garanti mot svettrelaterade skador.

E-Mic är inte lika tålig som sina syskon, men klarar ändå av betydligt mer än liknande headset från andra märken.

Trådlös microsändare och mottagare

Microsändaren MT-U8 kan smidigt monteras på headsetbygeln så man slipper en ficksändare som bara är i vägen. Den fungerar med alla typer av Aeromic headset och Fitness Audios SDR5716 trådlösa mottagare. Med 8 olika kanaler på godkända frekvensbandet 823-826MHz så är det lätt att hitta en ledig frekvens.

Fitness Audio SDR5716 är en stabil 16-kanals trådlös mottagare. Levereras med rackmonteringskit för enkel montering i 19” rack.

2 års garanti

Liksom Aeromic och Cyclemic headsetten så är även MT-U8 framtagen för att användas i mycket svettiga miljöer. Specialdesignad kapsel för elektroniken ser till att ingen fukt kan tränga in och förstöra, samt en förseglad tryckknapp för av/på, gör att vi kan lämna 2 års ”svettgaranti” även på MT-U8.

Flexibilitet är vårt ledord. Nu kan du välja det headset som kommer att göra jobbet bäst för dig: Aeromic, Cyclemic eller E-mic.

AM11LS / MT-U8 / SDR5716

Aeromic headsetmikrofon med 2 års svettgaranti, är designad specifikt för aerobic / fitness industrin, och är det givna valet bland proffsen. Aeromics slimmade design med den gula bomarmen syns på aerobic-instruktörer världen över.

Kampanjpris: 6.990 kr
Ordinarie pris: 9.330 kr

https://nordiskmusik.se/produkt/fitness-audio-mt-u8am11ls/

CM11LS / MT-U8 / SDR5716

Cyclemic headsetmikrofon med 2 års svettgaranti, är designad specifikt för aerobic / fitness industrin, och för de instruktörer som troligtvis svettas mest av alla: Spinning-instruktörer.

Kampanjpris: 6.990 kr
Ordinarie pris: 9.330 kr

https://nordiskmusik.se/produkt/fitness-audio-mt-u8cm11ls-2/

E-MIC / MT-U8 / SDR5716

 E-Mic headsetmikrofon ger en mycket hög ljudkvalitet till absolut bästa pris. Den är anpassad till alla typer av träning och har en en bra fukttålighet men inte riktigt lika bra som Aeromic och Cyclomic.

Kampanjpris: 5.550 kr
Ordinarie pris: 7.390 kr

https://nordiskmusik.se/produkt/fitness-audio-mt-u8emic/

Komplett mikrofonsystem med headsetmikrofon, microsändare och trådlös mottagare ingår i ovan priser.
Alla priser exklusive moms.

Kampanjpriset gäller t. o. m. 14 juli 2019.

MIDSOMMAR KAMPANJ
Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.