Nya Aeromic AM11LS

 In Produktnytt

Nu ännu mer svettålig och med ännu bättre ljudkvalitet!

Tillverkad i Australien, Aeromic AM11LS är den mest använda svettresistenta headsetmikrofonen för fitnessinstruktörer. Över 40.000 Aeromics har sålts över hela världen sedan 1999!

Carbon Collar
Nu introduceras LS-serien med en Carbon Collar (kolfiberkrage) på alla Aeromic- och Cyclemic-headset. Serienumren på dessa startar på 4xxxx och Aeromic använder den nya Low Sensitivity mikrofonkapseln. Carbon Collar är akustiskt transparent och skyddar mikrofonkapseln från att bli igentäppt av svett och spott.

Bättre ljud
Om du köper ett helt nytt Aeromic / Fitness Audio trådlöst system, så finns inget behov av att dra ned ingångsnivån på ficksändaren. Låt det vara inställt på max så får du fördelen av ett större dynamiskt omfång på din röst.

Mindre rundgångskänslig
AM11 har blivit AM11LS och levererar idag en mycket starkare loudness på rösten och mindre rundgångskänslighet. Det gör det även mycket enklare att forma ljudet i din gruppträningslokal med hjälp av en digital processor.

AM11LS har ytterligare egenskaper som gör den till den bästa fitnessmikrofonen i branschen.
– PhatFrame som genererar ytterligare tålighet till den gjutna formbara headsetbygeln och gör att headsettet kan formas så att det passar de flest huvudformer och storlekar.
– En kabel helt i stål och fyra lager svettskydd vid anslutningskontakten.

Köp din Aeromic AM11LS på Nordisk Musik!

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.