Ny produkt: Fitness Audio AeroLink AL3.0

 In Produktnytt
Ny produkt: Fitness Audio AeroLink AL3.0
Fitness Audios AEROLINK AL 3.0 Bluetooth mottagare levererar mp3-musik från mobilen till din mixer med lika stark nivå som från en CD-spelare.
AeroLink fungerar med alla smartphones, tablets eller datorer som har Bluetooth®.

HUR FUNKAR DET?
Anslut den till din mixer med de medföljande rca-kablarna eller välj tele stereo/mono utgången om du har en likadan anslutning på en bordsmixer.
Köa upp den första låten i din valda spellista (kom ihåg att ställa EQn på FLAT eller OFF) i din smartphone eller iPod. Fortsätt sedan med att slå på Bluetooth på telefonen. Tryck på den blå knappen på framsidan av AEROLINK så lampan börjar blinka till dess att telefonen känner av signalen och ansluter. Då ska du kunna se orden AEROLINK 1, 2, 3 eller 4 och CONNECTED på din smartphones display. Så fort anslutningen är låst så lyser lampan stadigt blå. Nu är det bara att gå tillbaka till Musikspelaren i din telefon och trycka Play.

Ny produkt: Fitness Audio AeroLink AL3.0

FYRA SAMTIDIGT!
AEROLINK är den enda Bluetooth-mottagaren där du kan använda upp till fyra enheter under samma tak.

MONTERING
Trots sitt halvrack-format, så kan AEROLINK enkelt monteras i en vanlig 19” rack med hjälp av de medföljande rackvinklarna. Om du även använder Fitness Audios SDR5716 trådlösa mikrofonmottagare, så kan du med en medföljande monteringsplatta montera den tillsammans med AEROLINK.

INTE BARA FÖR TRÄNINGSANLÄGGNINGAR
Fitness Audios AEROLINK AL3.0 är en modern ersättare av CD-spelaren i din utrustning och inte bara för träningsanläggningar. Den passar även perfekt för PA-firmor, arena-operatörer och uthyrningföretag.

GÖR DIN BESTÄLLNING PÅ FÖLJANDE LÄNK

Fitness Audio AL 3.0 AeroLink

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Showtec Beacon 360