Ny produkt: Showtec Compact Par 7 Q4

 In Produktnytt

Till dags datum så har 75.000 enheter av Compact Par 7 Tri blivit sålda. Sammanlagt så väger de lika mycket som en Boing 747 jumbojet och om man staplar alla på varandra så blir stapeln 30 gånger så hög som Eifeltornet. För att hänga med i den ständiga utvecklingen så har Showtec tagit fram en uppföljare; Compact Par 7 Q4 med RGBW LED dioder.

Compact Par 7 Q4 är utrustad med 7st kraftfulla RGBW LED-dioder. De specialtillverkade linserna ger en perfekt blandning av intensiva färger. Tillägget av vit LED-dioder, gör det möjligt att få en faktiskt klar vit färg utan färgblödning. Resultatet är en mycket mer mångsidig produkt.

Höljet är identiskt med Compact PAR 7 Tri. Kannan är platt och kompakt vilket gör att den är enkel att transportera och inte tar upp så mycket plats i trossen. Med en vikt på endast 2,4 kg, så blir belastningen på trossen minimal. Armaturen är utrustad med dubbla hängbyglar, vilket gör att man även kan ställa kannan stadigt på golvet.

För att garantera en enkel styrning av armaturen så har Compact Par 7 Q4 ett flertal valbara lägen; automatiska program, ljudstyrning, inbyggda program (inklusive strobe), master-slave och DMX. I DMX-läge så kan man välja 4, 6 eller 11 kanaler för full kontroll av alla funktioner.

Läs mer och gör din beställning på:

Showtec Compact Par 7 Q4

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.